ma ei kavatse neist õuekasse teha, mul lõpeb lihtsalt suve alguses tallinna korteris üürileping ja tartu korter pole veel nii valmis, et sinna sisse saaks kolida, järelikult on maakodu ainuke võimalus, kuhu nad viia vahepeal.
ja kuna nad on kahekesi kasvanud ja askeldanud, ei reageeri nad kumbki mingile kutsumisele, kui "kss-kss" kutsuda, siis korraks vaatavad, aga kohale nad küll ei tule. järelikult ei toimi nende puhul variant, et neid kutsuda, kui nad hakkavad kusagile ära minema.
see aedikus hoidmine on tõenäoliselt veidi imelik küll, aga samamoodi on nad ju toaski kinni. ma ei mõtleks seda teab kui pisikest teha, sest aed on meil suur.
ja meie maakodu kujutab endast täiesti tavalist maja keset alevit, nagu nõmme vms aedlinn. seega on seal õuevõõral kassil palju rohkem võimalusi ennast vigastada või teadmatusest ohtlikku olukorda sattuda kui kusagil vaiksemas kohas.
nad on veel nii noored ja lollikesed, et ma tõesti ei julge võtta seda riski,e t vaatame, mis saab.
eriti arvestades seda, et maal elab meist kõigest kaks maja edasi mees, kes meie vanavanemate kassi maha lubas lasta ja kuuldavasti oma laste kojutoodud kassiga seda tegigi
seda nad ju ei oska karta, inimest nad on harjunud usaldama üldiselt.
et sel juhul vist ikka oleks ju parem see veidi imelik aedikuvariant?