No ei ole see kassipoegade temperamendi ennustamine sugugi nii kerge kui kirjutad, Anna. Ka täiesti tagasihoidlikkust ja rahulikust kiisust võib kasvada julge ja kõige/kõigiga läbisaaja-aktivist ja vastupidi. Kõik oleneb. Näiteks oma kassi pesakonna kõige rahulikumast ja leebemast kassipoisist sai kasvades paras agressor, kes hoiab maal kõiki külakasse hirmu all ning tujude meelevallas olles veristab ka inimeste käsi-jalgu.
Mai tea kas mina olen pime aga ma ei ole ka mingit tõukasside ülistamist märganud. Inimesed pooldavad just rohkem kodukiisusid sest neis leitakse seda ehedat kassilikkust. Tõukassid on paljude meelest niivõrd ära klanitud ja aretatud et \'kass\' ei paista piisavalt selle alt välja. :roll:
Mina armastan ka üle kõige just krantskasse, kuid on ka oma lemmiktõug, kelle kunagi tulevikus kavatsen võtta (just tema temperamendi, väljanägemise ja ajaloo pärast). Arvan ikkagi et tõukassid peaksid ka olemas olema ning säilima sellistena nagu nad on, sest paljudel kassivõtjatel on kindel nägemus kassi välimuse ja temperamendi kohta. Tõukasside seast on väga kerge leida endale sobiv kass, krantskassidel on see iseloom ja välimus tihtipääle ikka paras loterii. Mulle endale võivad üllatused meeldida aga paljudele võibolla mitte. Tõukass on rohkem kindla peale minek. 
Beware! When least expected, a cat will sneak up and steal your heart.