Esimeselt korruselt ei juhtu jahh midagi eriti kui ta ise veel tahab õue minna...mu vanaema kass käib ka niimoodi iseseisvalt õues.
Minu Ruby kukkus eelmine kuu viiendalt korruselt alla :murelik: Ta väike massuurikas käis seal tuvisid jahtimas ning need kindlasti provatseerisid teda (vaatasid talle viltu otsa ja tegid baag baag) ja Ruby hüppas köögiakna pealt elutoa rõdule (mis on kinni ehitatud) ja siis ta kuidagi libastu pleki peal ning lendas täie kiirusega maha...
Siis kui ma seda avastasin, ma läksin täiesti hüsteeriasse. Jooksin kiiresti õue. Seal ta siis kössitas esimese korruse rõdu all, tegi suure ja koleda häälega MJÄÄÄU!!!! ja ta jätkas samal noodil, kuni me tuppa jõudsime.
Panin ta ruttu diivanile istuma. Hakkasin ta käppasid üle vaatama, et ega kuskil murdu pole... ega ta ei reageerinud - ta oli nii suures šokis, et pissis endal püksid täis. Tahtis vapper olla mul, tõusis püsti ja üritas käia. Vaatasin, et ei võta tagumist käppa alla. Teadsin, et selle murdis ära. Väikses ninnust jooksis verd. Ma nii nutsin :cry: Vaatasin talle suhu ka kohe, et kas ikka hambad suus... õnneks olid, ta ju mul nii noor (1 aastane) ja vaevalt, et kassidele hambaproteese tehakse. :roll:
Siis ma helistasin EPA Loomakliinikusse ja sõitsin Rubyga sinna. Meid võeti kohe vastu, kui erakorralise patsiendina. Tehti röntgen selgus, et tal on reieluupea murd. Suus oli ka lõhe, mis tuli ära opereerida, kuna muidu oleks söök ja jook ninna läinud. Ta oli mul haiglas 3 päeva tilgutite all :support:
Nüüd on sellest möödas 1,5 kuud ja Vet. ütles, et ta on nii supper kass, et varsti ta isegi enam ei lonka hoolimata sellest, et tal nüüd üks jalg lühem.
Ruby kukkus mul siis ka aknast välja kui ta 6 kuune oli, kuid siis ta oli nii pisike ja kerge, et tal ei juhtunud midagi, kuid nüüd see viimane korda jääb tal viimaseks.. Panin võrgu nüüd akna ette.
Päris tihti kui kassid nii kõrgelt (5ndalt) alla kukuvad võivad nad saada sisemised verejooksud ja siis nad surevad. Kuid mu tuttava kass kukkus üheksandalt korruselt alla ja ei juhtunud midagi...uskumatu kas pole.
Müün kassiteemalisi ehteid- http://www.pildialbum.org/user/bast