Teema: Tere! Olen pisike kiisuplika:)
Mu peremees alles tegi selle kasutaja nii,et me ei oska eriti veel seda saiti õieti kasutada(küll me selle välja uurime).
Ma ise olen 4 kuune väga siidise ja pehme karvaga kassipoeg.Mu karv on hallikas-must,selline triibuline ja mul on valged sokid jalas:)
Mu perenaine leidis mu tänavalt kui ma nende maja juures luusisin juba mitmeid päevi.
Ma olen väga mänguhimuline ja elurõõmus kass,kuid ma olen haige ja perenaine ei oska mind enam aidata.
Nimelt juba sellest päevast peale,kui ma uude koju sain,on mul old kõht väga lahti ja suure kõhuvaevused.Siis viis perenaine mind arstile ja nad ütlesid,et mul on ussid ja tuleb anda rohtu(mingit pastat).Selle kuuri ma läbisin aga kõht jäi ikka lahti ja siis ma veel hakkasin oksendama ja lausa verd oksendasin.Mu perenaine läks niivõrd paanikasse ,et ainult nuttis ja jälle oli sõit loomaarstile.Siis nad tegid uurinuid ja röndgeni ja tuli välja,et mul sooled on pealt kurrulised ja et seda põhjustab üks bakter.Siis ma sain oksendamisvastase süsti ja uue pasta mis pidi olema spetsiaalselt kõhuprobleemide jaoks.Nüüd on see ravikuur ka läbitud aga kõht on mul ikka lahti ja oksendanud olen ka 2 korda....nüüd palumegi abi,perenaine ei osak midagi ette võtta ja loomaarst ütles,et nende pea ka enam ei võta ,et see rohi oleks pidand kõik korda tegema ...