Teema: Tere. :)
Tere!
Räägiks siis oma loomaaiast.
Kõigepealt muidugi kassidest, keda mul on 3, kuna olen siiski kassifoorumi liige ju.
Kaks kassi neist on Norra Metskassid, üks on Haily ja teine Nelly.
Kolmas kiisu on Püha Birma, seega on tema nimi Missy. Käib ringi roosa lipsukesega, nagu kuskil filmis valged kiisud.
Haily ja Nelly on juba kahe aastased, seega ei ole enam nii ulakad, kui seda on neljakuune Missy. Viimasele meeldib meeletult hiirtega mängida ( mänguhiirtega ), aga suuremad kassid parema meelega vaatavad aknast välja, või ajavad äärmisel juhul mõnda pallikest taga. Muidugi meeldib neile kõigile süles olla, käppadega sõtkuda, ja süles nurruda - no, mis võikski olla armsam?!
Kolm kõige paremat kiisut.
Veel on kaks koera, mõlemad segaverelised, Franki & Lissy. Mõlemad saavad kassidega niivõrd hästi läbi, et magavad lausa koos kuskil voodi peal või koertepesas.
Veel on kaks küülikut, neid ma kasside ega koertega ühte tuppa lahti ei lase, aga olen lasknud kasse siis puuriloomade tuppa, kui loomad kõik puurides on. Siis on küll päris põnev üritada läbi puurivahe käpaga looma tabada, eksole.
Siis on veel kaks rotti, kes on samamoodi siis puuris, kui keegi suurem puuriloomade toas möllab. Kõigil puuriloomadel lasen muidugi aegajalt puurist väljaspool joosta.
Veel on viis liivahiirt. Nende puhul lasen ma neil spetsiaalse palli sees joosta, neid on raske muidu pärast kätte saada. Ja kuna nad on pallis, siis nemad saavad joosta ka seal toas, kus on kassid ( selleks ajaks lähevad siis koerad ilusti õue või teise tuppa ), sest kassidele meeldivad pallid, nad äärmisel juhul hakkavad palli taga ajama, või siis üldse ei huvitu sellest, et seal üks jõnglane sees kappab.
Ja veel on meil 21 kala, kes ujuvad niisama.
Neist kaks on triibikut, siis kolm neoonkala, kaks mõõksaba, neli latern-kala, kaks põhjakoristajat ja kaheksa guppit.
Tšauh! :s6ps: