Teema: Nipitiri koos Maia ja Toskaga
:terv:Tere kõikidele kassifoorumi külastajatele ja nende kiisudele!Kui mulle oleks paar kuud tagasi öeldud,et saan lausa 2 kassitütre "emmeks",oleksin selle jutu peale ainult naernud,sest see tundus nii võimatuna.Me oleme ka varem proovinud kasse võtta,kuid need võtmised on lõppenud alati kurvalt meie kiisudele,ainult viimasel kiisul vedas -leidsime talle väga hea "emme",kes elas maal ning tal oli juba 1 või 2 kassi olemas .Viimasel ajal oli mul aga tekkinud unistus anda kodu mõnele varjupaiga asunikule-eelistatavalt kassile,kuna koeraga väljaskäimine oleks arvatavasti tekitanud probleeme.Jäid silma K-Järve koerte varjupaiga kodulehe pildil 2 kassi,kuid niikaua kuni ma neid mõtteid mõlgutasin,sain ma endalegi ootamatult turuväravas seisnud mutikese käest ostetud pisikiisu omanikuks.Vaatasime koos mehega seda kolmevärvilist kera,kes üritas käpagesega üles äratada oma magavat kassivennakest ning tundsime ära,et see kiisu nende kõikide hulgast ongi just See Õige.Ostsime kohe poest ka kassiliiva ja kassi WC ,ning koduteel sündis ka nimi-Maia(sest käes oli maikuu).Kiisutütar käitus rahulikult ja nii enesestmõistetavalt,et tekkis tunne,nagu ta olekski meil olnud juba ammu.Umbes 10 päeva hiljem,kui noorema pojaga olime Muusikakoolis siseastumiskatsetel ning ootasime oma järjekorda,tuli koos lastega kaasa Muusikakooli õuele üleni triibuline halikas-pruuni värvi kassipoeg,kes tundus olevat ühes vanuses meie Maiaga .Kassipoeg oliväga sõbralik ning mänguhimuline,arvasime et ta tuli sinna koos peremehega.Hakkas aga õrnalt vihma tibutama ja nähes kuidas ta püüab oma keelega vihmapiiska kuuma asfaldi pealt maha lakkuda,tekkis kahtlus ning kui laste käest hakkasime uurime selle kassipoja kota,siis selguset üks laps oli ta leidnud üksinda tänavalt näugumas ja võttis ta Muusikakooli kaasa.Jäi selline tunne et see kassipoeg on juba pikka aega olnud tänaval,ta oli juba sellise hulkuva kassi moodi.Kuna üks kassipoeg oli juba kodus olemas ning ka see leitud triibik oli sama vana ning samuti tüdruk,otsustasime mehega ka selle kiisukese kaasa võtta-ehk leiame ka talle kodu,kurb oli teda sinna tänavale janusena jätta.Tulemuseks oli see,et jätsime ka tema endale,nimeks sai endale Toska.:wink::Minu kiisutütarde lemmiktegevuseks on magamine,teineteisega maadlemine,teineteise kõrvust ja sabast hammustamine,pallikeste ja mänguhiirekestega mängimine,söömine ja veelkord magamine.Nüüdseks on nad oma ussirohud kätte saanud,neil päevil teen ka kirbutõrjet ning juuni lõpus teeme ka 1. vaktsineerimise.:s6ps:
Püüan mõne aja pärast lisada ka oma kiisude pildid nende tegemistest.:terv::terv::terv: