Teema: Tryty
Tere mina olen kristel ja olen 12 aastane enda kassi omanik.Se kass kellest ma hetkel räägin on Siiami segu.teda võite mu pildil näha . Minu kassil on palju andekusi mida ka suudab teha aga neid ma ei hakka ette lugema . Minu kass on ka päris paljude asjade sööja nagu näiteks shampilion[parineeritud] ning ja muid asju.Kui lühidalt võtta on minu kass Tyrty Andekusi ja saladusi täis ta on täpselt nagu mina salakaval ja muud.
Tere mina olen Tyrty Kristel on minu omanik . Kristel on peaaegu samasugune nagu mina . Igastahes minule meeldib se inimeste silitamine aga mitte koguaeg kui ma tahan magada ja mingid külalised tulevad ja hakkavad mind silitama. Se on siis väga tüütu.Mulle meeldib väga kui saan igapäev 30minutit masaazi mis on väga mõnus. Ma ärkan Argipäeviti hoomikuti tavaliselt kel viis ning nurun välja ning kui kell saab 7 tulen tuppa tagasi sest mu perenaine hakkab sööma ning mina saangi mõned maitsvad maiuspalad. Kõige rohkem mulle meeldib väljas peitust mängida eriti 3 kesi mina Omanik ja omaniku vend. kas teile meeldib vannis käija? Mulle ei meeldi aga 1 kord kuus pean ma seal käima . Kui mu omanik on koolis kähen ma talle kooli juurde vastu . Mu omanik on selle üle õnnelik õnneks ta elab kooli lähedal. Õhesõnaga mulle meeldib se kassielu:)