Teema: Mõistus otsas..
Tere, kirjutan Teile esimest korda:wink:
Mul on ilus kiisu, musta-valge kirju pikkade karvadega nurrumasin. Võtsin ta 2 kuud tagasi varjupaigast, vanust tal nüüd 5 kuud.
Ta on täpselt selline kass nagu ma lootsin saada ... välja arvatud see, et ta teeb oma number kahte nurka. Ma olen proovinud läbi pea kõik soovitused, mida netist leidnud olen. Olen kasutanud kaht erinevat liiva, puidugraanuleid, hetkel kvartspärlid. Panin kaks liivakasti, puhastan kasti 1-2 korda päevas (olenevalt sellest, kui kiire päev parasjagu on), kui kogu kasti sisu välja vahetan, pesen ka kasti ära. Olen talle peale sattunud, nina sisse pistnud ja ta oma kasti tõstnud. Kerget laksu olen andnud, aga mitte kunagi löönud. Hiljuti ostsin kassipeletaja loomapoest. Olen seda iga päev nurkadesse lasknud, ka see pole aidanud. Võiks öelda, et ma olen solvunud oma kassi peale.
Elu näeb meil välja selline, et harilikult ühe või paar hunnikut koristan hommikuti kastist, aga alati ka ühe nurgast. Nurki ta ei vali, vaid teeb suvalisse. Õhtuti sama lugu. Ma arvan, et ta ei taha kasti enam minna, kui on sinna juba korra teinud, aga ta ju käib hädal ööpäevas neli korda. Pole ju normaalne:vs:
Muidu on ta elurõõmus ja terve kass. Arstil käidud, ussirohud-süstid tehtud.
Elukaaslane juba räägib, et kass tuleb ära anda kuhugi maale. Mina nii ei taha. Kas oskab keegi kuidagi aidata?
Päikest kõigile!