Teema: pildi lisamine postitusele
kle kuidas sa pildi siia said, ma tahaks ka,aga ei oska panna:(
Sa ei ole foorumisse sisse logitud. Palun registreeri end kasutajaks või logi sisse.
Kassisõprade foorum » Ettepanekud ja mured » pildi lisamine postitusele
kle kuidas sa pildi siia said, ma tahaks ka,aga ei oska panna:(
Kui hakkad postitust kirjutama, siis enne \'vasta\' ja \'postituse eelvaade\' nuppusid on selline rida nagu \'lisatud fail\'. Sealt vajutad browse ning valid oma arvutist sobiva pildifaili.
Kui sul on pilt netis, on võimalik ka nii, et paned [img] ja [/img] vahele oma pildi aadressi. Näiteks [img] http://www.gonzo.pri.ee/liisu/kerri.jpg [/img]
PS! Pilt.ee ei lase linkida.
siin võiks selline asi ka olla, et saaks oma postitust kustutada. Või pole ma seda lihtsalt leidnud!?
kui su postitus on viimane,siis saad kustutada nii,et vajutad postituse ülal paremal olevat nuppu \'muuda\' ja seal teed linnukese \'kustuta see postitus\' ette
Aa, ok, seda ma enne tähele ei pannudki.
Muide,
Mina näiteks ei saanud "browse"-ga pilti lisada. Siis saatsin mailiga adminile . Kas probleem võib olla faili mahus?
Eva
Probleem võib tõesti faili mahus olla ja ka mõõtudes!
Mul oleks ka üks küsimus:
Kuidas lisada postitusele mitu pilti?
Browse\'ga lisades tuleb lihtsalt iga pildi jaoks uus postitus teha. Muudmoodi ei saagi.
Teine võimalus on teha omale hotti konto, seal pildid üles laadida ning visata postitusse lingid. Nii saab ühte postitusse mahutada kasvõi 10 pilti.
Kui pildiabi vaja läheb võib need saata mulle meilile.
Minul muidu kõik pildid jube suured, ma siis sahmisin neid ükshaaval photoshopis väiksemaks:)
Kassisõprade foorum » Ettepanekud ja mured » pildi lisamine postitusele
Zaproo - We make eCommerce work
Currently installed 12 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.