Vasta: maya gold
Bengaalid ongi tegelikult pantri sugulased kuna nad on aretatud metsikust aasia leopardikassist.
Sindi on meil nagu modell ,ta istub liikumatult kui teda pildistatakse. :wink:
Sa ei ole foorumisse sisse logitud. Palun registreeri end kasutajaks või logi sisse.
Kassisõprade foorum » Tutvusta ennast » maya gold
Bengaalid ongi tegelikult pantri sugulased kuna nad on aretatud metsikust aasia leopardikassist.
Sindi on meil nagu modell ,ta istub liikumatult kui teda pildistatakse. :wink:
Катя,здраствуй!Да ,у нас кроме кота ещё две девочки,мы выставляли только кота,потомучто девочки в юниорах ему явно проигрывали,сейчас их дороги рассходятся в открытом классе,теперь на выставке будут все.
Будем рады!:hyp:
No midagi ei ole teha kui Te mind Sindi piltidega pidevalt hullutate! Need lontkõrvad meeldivad mulle iga päevaga aina rohkem ja rohkem! :syda:
Jälle nii ilusad pildid :hyp: . Kusjuures Bettis sarnaneb värvide poolest minu kiisuga
Kaunid on nad kõik.
Imearmsad.
:clap:
Мы в Ригу едем обязательно!Вот так и бывает,встретимся гдето,но не в Таллинне!Хорошей кассы в магазине!Наверное трудно будет работать зная,что выставка проходит.....
Meil sündised esimesed Bengali kassipojad.Viis väikest leopardi.
Palju õnne juurdekasvu puhul!
Annavad jah väikese leopardi mõõdu välja...:D
Imearmsad tiigrikesed.:kal:
Kiisupojad on imearmsad
Ise veel nii väikesed, aga juba selline vägev muster !
Tavaliselt on kassipojad peale sündimist üsna abitud.Bengalid aga pelae sündimist hakkasid kohe ringi komberdam ja piima hoolega imema.
On kõikidel kassipoegadel kodu olemas? Ja ma tean et ma ei tohiks seda küsida, aga mis nende hind olla võiks, et teaks kas hakata vanemaid piinama või mitte.;)
Käisime vahepal näitusel Tallinnas ja Riias.Daji oli Tallinnas pühapäeval Bengalite seas värvi parim ja kohtuniku parim.Hiljem best in showl parim isane lühikarvaliste seas.
Riias said nii Daji kui Lucia chempioni tiitli,lisaks oli Daji bengalite seas värvi parim.
Kassisõprade foorum » Tutvusta ennast » maya gold
Zaproo - We make eCommerce work
Currently installed 12 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.