Seda ei teagi, kas suvel ka tehakse. Ja riietuse kandmine pole kindel, sest minu kassile näiteks seda ei pandud. Kästi jälgida, et kui hakkab ülearu oma haavast huvituma, siis tuleb panna. Minu kass seda kohta küll erilisemalt ei lakkunud ja saime ilma hakkama.
Paksuks võib minna küll. Juba ka seepärast, et siis nad tavaliselt ei liigu enam nii palju ja on rahulikumad. Aga siis peaks jällegi dieettoitudega hakkama reguleerima või laskma kassil rohkem liikuda ja tegelda temaga.
Minu kassil läks väga hästi, kui kliinikusse talle järele läksime, oli ta juba ärkvel. Öeldi, et kui samal päeval ei söö ja loid on, siis pole hullu, aga kui järgmiseks õhtuks sööma ei hakka, siis tulla tagasi. Kui koju jõudsime, siis Mia läks juba oma toidukausi juurde. Ja hakkas ka kohe jooksma ja ronima, tegelikult suurt rahmeldamist ei lubatud, aga no küllap kass ka ise ikka tunneb, kustmaalt tal valus on. Polnudki nagu mingit erilist hoolt vaja. Lihtsalt jälgida haava kohta. Alguses oli see nagu sissepoole tõmmatud (nahaalused õmblused), kartsin, et jääbki selline kole (põhimõtteliselt nagu inimeste naba on, aga koledam), aga nüüdseks on täiesti tasa juba muu nahapinnaga. Ainult väike heledam täpp on näha karvade seest.
Dogs have owners, cats have staff.