Vasta: Pärslaste kevadine kokkutulek 2007
Kuidas oleks 5 või 6 juuni? Kas sulle Nele sobib nädala sees?
Sa ei ole foorumisse sisse logitud. Palun registreeri end kasutajaks või logi sisse.
Kassisõprade foorum » Üritused » Pärslaste kevadine kokkutulek 2007
Kuidas oleks 5 või 6 juuni? Kas sulle Nele sobib nädala sees?
Põhimõtteliselt võib ju muidugi nädalasees ka teha õhtuti. ma laekungi töölt ca 18.00, kuna tulek läbi lasteaia. siis ei pea nii kaugesse tulevikku seda lükkama. Sest 30. juuni tundub praegu mägede taga olevat.
Kuias teistel on see 5.-6. juuni, mis Miramis välja pakkus? mulle sobivad mõlema tõenäoliselt. tavalised tööpäevad:)
Minul pole seal peraegu midagi ees:).
sorry, ma panin ise natsa puusse, mind 28. mai-8 juuni üldse siinmail pole. Sobiks aga nädal hiljem, ehk siis 13. juuni näiteks. :s6ps:
icc, sobib ka 13. juuni;)
Mulle sobib ka näiteks 13 juuni, aga mis kell? Kella 17-ni olen kindlasti tööl.
30 juuni sobib veel paremini, siis peaks juba soojem ka olema
Minu kiisuke pole veel elusees väljas käinud
Praegu ei oska mina midagi nende kuupäevade koha öelda, liiga kauge muusika mu jaoks.
Arvan, et Ma saan ikka kuidagi selle päeva vabaks endale.
Peaasi, et teistele siin sobib:)...
Saaks ometi ühe päeva paika:P.
ka mina olen kella 17-ni tööl, Gerli50. Seepärast ongi mõeldud, et tööpäeval alates 18-st mitte varem. muidugi oleks mõnes mõttes 30. juuni parem, sest siis on kauem aega lõõgastuda;) saab ju varem alustada:)
30.juuni mul väga vaba ei ole aga päris võimatu ka mitte.
Miramis, täpsusta 30. juunit, et mis kellas sobiks jne.
kas see teistele sobiks? no kes see muidugi kõike nii kaugele ette teab, aga noh umbkaudu ikka vast. või noh kalendrisse märge teha, et midagi muud sinna ei paneks;)
ma ei oska veel öelda 30.kohta, sest mul siis külalistemajas ühed pulmad. Pigem ei sobi see kuupäev. :murelik:
no siis 13. juuni õhtu broneeritud:)
pange kõik kalendrisse kirja: 13.06.2007 kell 18.00.
meie Rüblikuga kahjuks sel päeval peame vahele jätma sest siis minul endal sünnipäev ja juba perele broneeritud see õhtu. aga eks me siis liitume järgmise kokkutulekuga. siis meie kiisuke ka natuke suurem juba.
Kahju, aga järgmise korrani:)!
Eks me ikka korraldame jälle midagi.
Liisukiisu, kahju küll, et te ei saa tulla, pisikesel oleks nii põnev ja suurtel oleks ka huvitav väikest vaadata:)
Aga eks me peame siis kiiresti veel ühe kokkutuleku tegema;)
põnev oleks tal küll kindlasti, sest ta meil ju jube suur aktivist. ja hetkel tundub et ta tunneb end hästi igal pool. teised loomad huvitavad teda ka väga. maal on tema jaoks ühks huviobjekte ämma kass.... kes eelistab meie Rüblikut jälgida kõrgemalt ja natuke eemalt.
Tere kullakesed!
Nüüd on juhtunud selline asi, et Rahel ka ei saa 13. tulla.
Pakuks välja 14. juuni, samuti siis õhtul pärast kl 18, kuna paljudel tööpäev. Ehk õnnestub siis ka Liisukiisul tulla, sünnipäev ju möödas selleks päevaks ja nädalavahetus alles ees;)
Tahtsin ka teie kokkusaamisest lugeda, aga selgub, et kevadisest kokkutulekust on suvine saanud, mis?
Eks siis jään ootama....
Alexa, peaaegu jah:) õnneks suvi algab ametlikult alles 21. juunil, ehk jõuame enne ära teha;)
Väga vabandan, et Mul nii juhtus, aga jah- vahetasin töökohta ja uues kohas ei saa kohe hakata tööpäevi vabaks kauplema:D.
mulle peaks sobima
Mul on 15-ndal eksam :murelik:
Aga üritan siiski tulla, kuigi ilma Kissata
miks ilma Kissata? kahju...
Nele pliis saada mulle sõnum oma aadressiga:puna:
selle mida keegi kaasa võtab, võiks ka ära jaotada:roll:
vaatamata sellele et sünnipäev on 13, on mul nädalalõpuni kõik päevad kinni... sarnaselt rachellele mul uus töö.. tegelikult küll võtsin kolmanda töökoha juurde... see tähendab et kaks on kuskil kodus eemal aga kolmandaga tegelen kodus. ja see sünnipäeva pidamine toimub igal õhtul vähemalt selle nädalal lõpuni :pasun:
Kassisõprade foorum » Üritused » Pärslaste kevadine kokkutulek 2007
Zaproo - We make eCommerce work
Currently installed 12 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.