Teema: Mirru, Mõmmik, Kriimu ja Kirp
Tere kõik kassid ja kassisõbrad!
Ma tunnistan kohe alguses ausalt üles, et mul endal ei ole ühtegi kassi:puna:
..või tegelikult võin ma end siiski kassiomanikuks pidada, sest peaaegu iga päev külastab mind rõdukass Kirp. Me oleme tuttavad juba rohkem kui aasta. Kui ma näen, et ta on saabunud, panen ma talle rõdu peale süüa ja üritan temaga vestlust arendada. Kahjuks ei ole ta sellest eriti huvitatud, ja kui söögiga liiga kauaks kohmitsema jään, saan käpaga litaka kirja ka. Ikkagi on ta minu arvates lausa taevalik metskass, kellel ainult tupsud kõrvade otsast puudu. Loodame, et meie suhted soojenevad veel;)
Peale nende, tahaks ma hirmsasti tutvustada oma vanaema kasse, kes 3-4 aastat tagasi kassipoegade-hulkurperekonnana meie juures kanda kinnitasid:
Mõmmikut eraldab Garfieldiga 100%-lisest sarnanemisest vaid hall kasukas. Elav tõestus, et turtsuvast ja kõhisevast kodutust kassipoisist võib saada paadunud süleloom.
Mirru on elava iseloomuga nähvits, parajalt ülbe ja koerustükke täis.
Ja lõpuks Kriimu, kes on samuti ara iseloomuga, ning ei julge tuppa tulla. Kuigi ta on väga oodatud. Kriimu käib hommikuti ja õhtuti külas, aga millega ta vahepeal tegeleb, sellest pole kahjuks õrna aimugi.
Sellised nad on, võiks neist lausa lehekülgede kaupa jutustada, aga esialgu aitab küll:s6ps: