Vasta: Isetehtud mänguasjad
Minu oma ka kaua mänguasjadega ei tegele, aga kui ühe oliivi viskan, läheb sellega mängides lausa segaseks. Voi plastiliinist kuulikese, talle vist meeldib tunnetada, et kúüned millelegi sisse lööb! ![]()

Kass.ee on kassisõprade koduks juba aastast 2002 ja selle aja jooksul oleme ühendanud tuhandeid kassisőpru tule liitu ka Sinagi meie juba seltskonnaga ning suhtle teiste kassisõpradega täiesti tasuta! :)
Sa ei ole foorumisse sisse logitud. Palun registreeri end kasutajaks või logi sisse.
Minu oma ka kaua mänguasjadega ei tegele, aga kui ühe oliivi viskan, läheb sellega mängides lausa segaseks. Voi plastiliinist kuulikese, talle vist meeldib tunnetada, et kúüned millelegi sisse lööb! ![]()
kui keegi tahab teha ise kraapimispuud sul mul on paar meetrit spetsaalset köist üle mis kraaapimispuule seotakse .. kellel huvi vötku ühendus maili teel ..
:pasun:
Mul oli üks mänguhiir ja ma sidusin niidi hiire saba külge,kass hakkas kohe mängima:pai:
Sonja lemmikuteks on ka hõbepaberist kuulikesed ja siis algusest peale on talle meeldinud nüüri otsas rippuv küünlapärg ![]()
Endal kukkus välja selline:
Uudistamas

Viimati muutis Kass24 (03.02.2012 14:52:57)
Hõbepaberikuule kassidele anda ei soovita, sest nad kisuvad kuulid katki ja neelavad tükid alla.